stcrt-2009-9136-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Vianen NB, Beekdal’

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Vianen NB, Beekdal’. Het plan voorziet in de realisatie van 44 grondgebonden woningen op de voormalige locatie van autogarage Van den Bosch (hoek Louwerenberg-Koebaksestraat te Vianen).

Vanaf 25 juni 2009 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken, gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.cuijk.nl bij ‘Wonen en woonomgeving’ onder ‘Bestemmingsplannen’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485-396 798.

Cuijk, 24 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Cuijk,

L.M. Schoots,

burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven