stcrt-2009-9135-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Zuidveen, p.h. Burg. G.W. Stroinkweg 65(A)’

Burgemeester en wethouders van Steenwijkerland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 2 juni 2009 het bestemmingsplan ‘Zuidveen, p.h. Burg. G.W. Stroinkweg 65(A)’ gewijzigd heeft vastgesteld. Dit plan voorziet voor genoemde percelen in aanpassing van een agrarische functie naar een woonfunctie.

De aangebrachte wijziging betreft een strook grond waarvan de geprojecteerde bestemming ‘Agrarisch’ is veranderd in ‘Tuin’.

De betreffende stukken liggen met ingang van 24 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Vendelweg 1 in Steenwijk (tijdens openingstijden). Tevens zijn de stukken digitaal raadpleegbaar op www.steenwijkerland.nl onder bouwen en wonen.

Gedurende de inzagetermijn kan:

  • a. een belanghebbende tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • b. een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • c. een ieder die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling in het plan aangebrachte wijziging,

tegen het plan schriftelijk beroep inbrengen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij voor deze datum (naast beroep) tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State.

Nadat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden, ligt het bestemmingsplan opnieuw ter inzage in het gemeentehuis, Vendelweg 1 in Steenwijk (tijdens openingstijden).

Naar boven