stcrt-2009-9132-001.png Voornemen tot het vaststelling van een projectbesluit voor de bouw van een hotel aan Het Bastion

Bij het gemeentebestuur is binnengekomen een verzoek om medewerking aan de realisering van een hotel met aanverwante functies, op een perceel aan Het Bastion te Veenendaal.

Voor wat betreft functie en bouwhoogte is dit plan (voor een deel) in strijd met de voorschriften en plankaart van het geldende bestemmingsplan ‘Herziening Bedrijventerrein De Batterijen’. Het plan is echter in overeenstemming met het concept van de in voorbereiding zijnde herziening van dit bestemmingsplan.

Het college van burgemeester en wethouders van Veenendaal heeft daarom het voornemen om medewerking te verlenen aan het project door vaststelling van een projectbesluit op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het ontwerpbesluit, een ruimtelijke onderbouwing en daarbij behorende stukken, waaronder schets-tekeningen van het plan liggen met ingang van 25 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Veenendaal.

Het Omgevingsloket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is het loket ook ’s middags open van 13.00 tot 17.00 uur.

De stukken zijn ook in te zien op de website van de gemeente onder www.veenendaal.nl → bestuur en organisatie → producten en diensten → bekendmakingen → Bestemmingsplan/voorbereidingsbesluit.

Reageren

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder tegen het voorgenomen besluit schriftelijk, via de e-mail of mondeling zijn of haar zienswijzen kenbaar maken.

Schriftelijk

Uw zienswijze sturen aan: burgemeester en wethouders van Veenendaal, Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Uw zienswijze richten aan burgemeester en wethouders van Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer J. van Manen van de afdeling Stadsontwikkeling. Zijn telefoonnummer is (0318) 538 339.

Naar boven