stcrt-2009-9094-001.png Voornemen wijziging bestemmingsplan Hogesteeg 60 te Ammerzoden

Burgemeester en wethouders van Maasdriel hebben het voornemen om het bestemmingsplan te wijzigen voor het perceel kadastraal bekend gemeente Ammerzoden, sectie K, nummer(s ) 308 en 309, plaatselijk bekend Hogesteeg 60 te Ammerzoden ten behoeve van de oprichting van een bedrijfsgebouw.

Voor het voorste gedeelte van het perceel geldt het bestemmingsplan ‘Ammerzoden-Dorp 1995’ met de bestemming ‘Bedrijfsontwikkelingsgebied’ met als doeleinde ‘Woondoeleinden’. Het achterste gedeelte van het perceel Hogesteeg 60 te Ammerzoden valt binnen het bestemmingsplan ‘Ammerzoden-Dorp 1995, herziening 1998’ en kent de bestemming ‘Agrarisch dorpsgebied, aanduiding onbebouwd’. Burgemeester en wethouders kunnen op grond van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan, met toepassing van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, de bestemming wijziging ten behoeve van de vestiging van bedrijven.

Voordat overgegaan wordt tot wijziging van het bestemmingsplan stellen wij belanghebbenden in de gelegenheid hun zienswijze over ons bovengenoemde voornemen kenbaar te maken.

Wij geven de voorkeur aan schriftelijke indiening van de zienswijze, per email is niet mogelijk!

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met hieronder genoemde behandelend ambtenaar.

Het ontwerpplan tot wijziging van het bestemmingsplan ligt met ingang van 25 juni 2009 tot en met 5 augustus 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45. Bovendien kunt u het ontwerpplan en alle relevante bijlagen ook via onze website raadplegen. U gaat hiervoor naar www.maasdriel.nl → inwoner → bouwen en wonen → bestemmingsplannen → Ammerzoden → lees verder.

Zienswijzen moeten binnen bovengenoemde periode worden ingediend bij Burgemeester en wethouders van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mevrouw M. Looijen, tel. 0418-63 84 31, of mailen naar info@maasdriel.nl t.a.v. M. Looijen.

Naar boven