stcrt-2009-9090-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘De Goede Herder’ ter inzage (kennisgeving ex art. 3.12 Awb)

Burgemeester en wethouders van Gennep maken (overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wro) bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Goede Herder’ en het ontwerpvaststellingsbesluit voor een ieder ter inzage liggen.

Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van de locatie van de voormalige Goede Herderschool aan het Europaplein in het centrum van Gennep. De Goede Herderschool maakt plaats voor woningbouw en enkele multifunctionele voorzieningen. Daarnaast zullen mogelijk medische faciliteiten en een gebedsruimte worden gevestigd. De percelen Brugstraat 16–18 en Europaplein 2 liggen ook binnen het plangebied. Mogelijkerwijs zal (een gedeelte) van de bewuste percelen in de toekomst worden benut ten behoeve van een doorsteek tussen de Brugstraat en het Europaplein.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpvaststellingsbesluit liggen met ingang van donderdag 25 juni 2009 gedurende zes weken (tot donderdag 6 augustus 2009) voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur) in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage buiten openingstijden kan een afspraak worden gemaakt (via onderstaand telefoonnummer). Bovengenoemde stukken zijn ook te raadplegen via internet: www.gennep.nl (via de link digitaal loket en bestemmingsplannen).

Iedereen kan gedurende de termijn van zes weken een schriftelijke zienswijze indienen bij de raad van Gennep, postbus 9003, 6590 HD te Gennep. Tevens is er de gelegenheid om mondeling een zienswijze in te dienen. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494 141.

Gennep, juni 2009

Naar boven