stcrt-2009-9080-001.png Ontwerpprojectbesluit woning met dubbele garage Kerkweg 53 in Venhuizen

De raad van de gemeente Drechterland maakt bekend dat een aanvraag om een reguliere bouwvergunning is ontvangen voor het bouwen van een woning met dubbele garage op het perceel Kerkweg 53 in Venhuizen. Het bouwplan past niet in het geldende bestemmingsplan Hem-Venhuizen 1997 omdat de woning buiten het bebouwingsvlak valt, de inhoud van de woning meer is dan de maximaal toegestane 600 m3 en de goothoogte maximaal 3 m mag bedragen. De goothoogte van de woning bedraagt ca. 3,6 m.

De raad van de gemeente Drechterland is voornemens voor bovengenoemd bouwplan een projectbesluit op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening vast te stellen en een reguliere bouwvergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van woensdag 24 juni 2009 zes weken ter inzage voor zienswijzen. Tevens is het ontwerpbesluit te vinden op de internetsite van de gemeente Drechterland: www.drechterland.nl

Gedurende genoemde termijn van 6 weken kan een ieder die zienswijzen heeft deze schriftelijk of mondeling naar voren brengen.

  • schriftelijke zienswijzen indienen bij de raad van de gemeente Drechterland;

  • mondelinge zienswijzen indienen na afspraak met de raad van de gemeente Drechterland.

Naar boven