stcrt-2009-9078-001.png Ontwerpbestemmingsplan Stoomleiding Twence–AkzoNobel

  • Stoomleiding Twence–AkzoNobel

De bedrijven Twence B.V. en AkzoNobel willen in hun productieproces gebruik maken van elkaars energie. De stoom die vrijkomt in de afvalverbrandingsinstallatie van Twence zal worden geleverd aan AkzoNobel voor toepassing in het zoutwinningsproces. Hiervoor is de aanleg van een stoomleiding tussen beide bedrijven noodzakelijk.

Het plangebied voor de stoomleiding ligt ten westen van de Boekeloseweg, ter hoogte van de Boekeloseveldweg buigt het plangebied naar de noordzijde van de Boekeloseveldweg. Ter hoogte van de knik in de Rougoorweg buigt het plangebied in noordelijke richting naar het terrein van AkzoNobel.

Inzien en zienswijzen

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 26 juni 2009 t/m 6 augustus 2009 inzien bij de afdeling Vergunningen in het Stadskantoor (Hazenweg 121, 7556 BM te Hengelo), bij de Gemeentewinkel in het Stadhuis van Hengelo (Burgemeester Jansenplein 1, 7551 EC te Hengelo) en op www.hengelo.nl. Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mw. G. Boers, telefoonnummer 074-2459439.

Naar boven