stcrt-2009-9076-001.png Bestemmingsplanwijziging ‘Wijzigingsplan Voskuilenweg 10-A’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van het bepaalde in artikel 9 van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied 2005’, met toepassing van artikel 3.6, lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), de bestemming ‘agrarisch bouwblok’ van de locatie Voskuilenweg 10-A in Venhorst, om te zetten naar een bestemming ‘wonen’. Het betreft het kadastrale perceel, bekend als gemeente Boekel, sectie D, nummer 2730.

Ter plaatse was voorheen een intensieve veehouderij gevestigd, welke met de provinciale ruimte-voor-ruimte regeling is gesaneerd. Er resteert nu nog de woning met bijhorende bijgebouwen van de voormalige bedrijfsvoerders.

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Boekel tijdens de openingstijden. Het wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Boekel, www.boekel.nl.

Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden schriftelijk zienswijze indienen. Deze moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH Boekel. Voor meer informatie kunt u terecht bij Arthur Hermans, telefoon 0492-326800.

Boekel, 2 juli 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven