stcrt-2009-9068-001.png Goedgekeurd bestemmingsplan ‘De Bongerd-Zuid te Winssen’

Bij besluit van Gedeputeerde Staten van Gelderland d.d. 5 juni 2009 (zaaknummer 2008-018697) is het bestemmingsplan gedeeltelijk goedgekeurd. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het inrichten van het gebied ten zuiden van de kern Winssen als woongebied voor 69 woningen, inclusief een uitbreiding van de fysiotherapiepraktijk bij Leegstraat 17. Het plangebied wordt begrensd door de Van Heemstraweg, de Leegstraat, de bebouwing langs de N. Stephanus Roesstraat en de huidige bebouwing van Winssen.

Goedkeuring is onthouden aan een gedeelte van de plankaart (betreft 6 woningen).

Mogelijkheid tot inzage

Het bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 25 juni 2009 zes weken (tot en met 5 augustus) voor eenieder ter inzage op de afdeling VROM van de Gemeente Beuningen. U kunt het bestemmingsplan elke werkdag tijdens de gebruikelijke openingstijden inzien.

Degene die het met het bovenstaande besluit niet eens zijn en die in de voorprocedure tijdig hun bedenkingen hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten alsmede de belanghebbenden die niet verweten kan worden geen bedenkingen te hebben ingediend, kan gedurende de terinzagetermijn beroep instellen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage. Het besluit van Gedeputeerde Staten tot goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt totdat op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Beuningen.

Naar boven