stcrt-2009-9066-001.png Bestemmingsplan Antwerpen & Eikenderveld

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 25 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt het bestemmingsplan Antwerpen & Eikenderveld zoals dat door de gemeenteraad in zijn vergadering van 2 juni 2009 is vastgesteld.

Het bestemmingsplan Antwerpen & Eikenderveld is een beheersplan, waarbij de nadruk ligt op het vastleggen van de bestaande situatie. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Spoorweg, de Looierstraat en de autosnelweg N281.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij:

  • het Gemeentelijk Informatiecentrum, Honigmannstraat 42, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 14.00 uur en donderdag van 8.30 uur tot 20.00 uur;

  • de balie van de afdeling bouwen, wonen en milieu, op de eerste verdieping van het stadhuis, geopend elke werkdag van 8.30 uur tot 14.00 uur.

Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op de website van de gemeente Heerlen op:

http://www.heerlen.nl/smartsite.dws?id=39913

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de raad hebben kenbaar gemaakt gedurende de termijn van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan, kunnen gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Raad van State. Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Deze inwerkingtreding kan uitsluitend worden gestuit door een voorlopige voorziening door de Raad van State. Hiertoe dient binnen de termijn van terinzagelegging een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter te worden ingediend.

Naar boven