stcrt-2009-9061-001.png Vaststelling wijzigingsplan Westelijke Randweg 1

Burgemeester en wethouders van Langedijk maken bekend dat zij op 11 juni 2009 het wijzigingsplan van het bestemmingsplan Buitengebied en Koedijk, voor het perceel Westelijke Randweg 1 te Broek op Langedijk, ongewijzigd hebben vastgesteld.

Met dit plan wordt, ten behoeve van een bedrijfsuitbreiding, de bestemming ‘Agrarisch Gebied met Natuurlijke en Recreatieve Waarden’ van het perceel Westelijke Randweg 1 gewijzigd in de bestemming ‘Niet-agrarische Bedrijven II.

Het bestemmingsplan Buitengebied en Koedijk is op 22 juli 2008 goedgekeurd door de Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland. Op grond van dit goedkeuringsbesluit is bij het bovengenoemde wijzigingsplan artikel 11 lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van toepassing. Dit betekent dat er, nu er geen zienswijzen ingediend, er geen goedkeuring van Gedeputeerde Staten voor het vastgestelde wijzigingsplan noodzakelijk is.

Het wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 25 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingsuren van de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving in het gemeenthuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht, tegen het wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven