stcrt-2009-9059-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Oude Rijksweg–Gemeenteweg, partiële herziening Oude Rijksweg 466

Burgemeester en wethouders van Staphorst maken bekend dat de gemeenteraad van Staphorst in de vergadering van 26 mei 2009 met toepassing van artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening het volgende bestemmingsplan heeft vastgesteld:

  • ‘Oude Rijksweg–Gemeenteweg, partiële herziening Oude Rijksweg 466’. Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van woningbouw op de vrijkomende voormalige agrarische bedrijfslocatie. Het plan is ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage vanaf woensdag 24 juni 2009 voor de duur van 6 weken in het gemeentehuis van Staphorst, publieksbalie Grondgebied. De publieksbalie is geopend op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur en op afspraak. Het bestemmingsplan is ook in te zien op www.staphorst.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan echter worden ingesteld door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven