stcrt-2009-9057-001.png Goedkeuringsbesluit bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Het Oosterbrook onherroepelijk

Het besluit van de gemeenteraad van 7 april 2009 omtrent goedkeuring van het bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Het Oosterbrook is in werking getreden en is inmiddels onherroepelijk geworden. Het bestemmingsplan voorziet in de planologische inpassing en vergroting van een agrarisch bouwblok aan de Beuningerstraat 19 te De Lutte.

Het bestemmingsplan ligt bij de afdeling REO in het gemeentehuis te Losser ter inzage.

Ontwerpbestemmingsplan Losser Kom 1983, herziening Oldenhove

Het college van burgemeester en wethouders van Losser maakt bekend dat in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 24 juni 2009 voor een ieder voor de periode van 6 weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Losser Kom 1983, herziening Oldenhove’ ter inzage ligt.

Het (ontwerp)bestemmingsplan Losser Kom 1983, herziening Oldenhove voorziet in de uitbreiding van de bebouwing van Oldenhove aan de zijde van de Vicarystraat te Losser. Die uitbreiding is noodzakelijk omdat de huidige huisvesting van cliënten (meerdere personen op één kamer) niet meer voldoet. Om die reden zijn meer kamers noodzakelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken kan tijdens de openingsuren bij de Publieksbalie in het gemeentehuis worden ingezien.

Ook is het ontwerp te raadplegen via www.losser.nl, onder Actueel (klikken op Bekendmakingen → Ruimtelijke ordening en infrastructuur).

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij de gemeenteraad van Losser.

Naar boven