stcrt-2009-9051-001.png Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning voor de bouw van 12 huurwoningen aan Acht oan de diken 10 t/m 32 te Buitenpost

De gemeente Achtkarspelen maakt bekend dat het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning voor de bouw van twaalf huurwoningen aan Acht oan de Diken 10 t/m 32 te Buitenpost (plangebied ‘Buitenpost-Lutkepost’) van 24 juni tot en met 4 augustus 2009 ter inzage liggen.

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning en bijbehorende stukken liggen ter inzage bij de afdeling Ruimte op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken (voor zover digitaal beschikbaar) ook inzien via onze website www.achtkarspelen.nl (Informatie over → Leefomgeving en wonen → Bestemmingsplannen)

Een nadere beschrijving van het plangebied is te vinden in het bestemmingsplan Buitenpost – Lutkepost in hoofdstuk 2.

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Dit kan per brief, e-mail of mondeling (op afspraak). Uw brief of e-mail moet voorzien zijn van uw naam, adres en woonplaats en een motivatie.

Brief: Een zienswijze per brief kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Achtkarspelen, Postbus 2, 9285 ZV Buitenpost.

E-mail: Een zienswijze per e-mail kunt u mailen naar gemeente@achtkarspelen.nl

Mondeling: Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met dhr. M. van Deutekom, tel. (0511) 54 82 23. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u om voor 15 juli een afspraak te maken.

Afspraak maken of meer informatie

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. M. van Deutekom, tel (0511) 54 82 23 van de afdeling Ruimte.

Buitenpost, 23 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen,

T.J. van der Zwan,

burgemeester.

E. van der Sluis,

secretaris.

Naar boven