stcrt-2009-9031-001.png Goedkeuring wijziging bestemmingsplan Het Groene Hart

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Gelderland bij besluit van 29 mei 2009, nr. 2009-007473 goedkeuring hebben verleend aan het wijzigingsplan ‘Het Groene Hart, wijziging artikel 11 WRO Achterweg 6’, ten behoeve van vervangende nieuwbouw van een woning op het perceel Achterweg 6 te Elburg.

Het goedkeuringsbesluit en de hierop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 24 juni 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van het gemeentekantoor.

Tegen het besluit tot goedkeuring van de wijziging kunnen belanghebbenden aan wie rederlijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht bij burgemeester en wethouders, gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Het goedkeuringsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking tenzij, door degene die binnen de beroepstermijn een beroepschrift heeft ingediend tevens, een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. In dat geval wordt de werking opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Elburg, 23 juni 2009

Naar boven