stcrt-2009-8995-001.png Projectbesluit Molenhoek

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit genomen hebben ten behoeve van de realisatie van een voorziening ten behoeve van het terugbrengen van de maximale snelheid naar 50 km/uur op de Rijksweg in Molenhoek, ter hoogte van kilometeraanduiding 124,311 gesitueerd naast het perceel aan de Rijksweg kadastraal bekend Mook sectie A6234.

Inzageperiode

Het projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 24 juni 2009 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis tijdens openingstijden en is tevens te raadplegen op www.mookenmiddelaar.nl.

Reactiemogelijkheden

Tegen het projectbesluit kunnen uitsluitend belanghebbenden die in de voorbereidingsprocedure tijdig een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij eerder geen zienswijzen naar voren hebben gebracht beroep instellen. Een evt. beroepschrift moet binnen zes weken na bovengenoemde verzenddatum van het projectbesluit worden ingediend en worden gericht aan de Rechtbank Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Naar boven