stcrt-2009-8994-001.png Voorbereiding en inspraak ontwerp ‘Structuurvisie Mookerplas en omgeving’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mook en Middelaar maken bekend dat een structuurvisie voor de Mookerplas en omgeving in voorbereiding is.

De structuurvisie vormt een toetsingskader voor alle ruimtelijke plannen en vormt de basis voor het nieuwe bestemmingsplan. De structuurvisie ‘Mookerplas en omgeving’ geeft de ontwikkelingsrichting van het gebied aan binnen nu en 10–15 jaar.

Op grond van de Inspraakverordening wordt een ieder de mogelijkheid geboden een inspraakreactie te geven op deze ontwerpstructuurvisie.

Inzageperiode: Een ieder wordt van woensdag 24 juni tot en met dinsdag 21 juli 2009 in de gelegenheid gesteld om tijdens openingsuren in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 6 te Mook, kennis te nemen van het plan. Ook via de gemeentelijke website www.mookenmiddelaar.nl kan een ieder het plan bekijken.

Op grond van de Inspraakverordening kan gedurende de ter inzage termijn een ieder, schriftelijk of mondeling, een inspraakreactie over de ontwerpstructuurvisie naar voren brengen.

Een schriftelijke inspraakreactie kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar, onder vermelding van Structuurvisie Mookerplas e.o., Postbus 200, 6585 ZK Mook.

Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer (024) 696 91 41.

Van eventuele inspraakreacties zal een verslag worden gemaakt en worden in behandeling genomen. Een inspraakreactie kan aanleiding zijn om zaken in de ontwerpstructuurvisie te wijzigen. Gemotiveerd zal worden waarom een inspraakreactie wel of niet heeft geleid tot een wijziging van de ontwerpstructuurvisie. Na verwerking van de inspraakreacties zal een ontwerpstructuurvisie aan de raad ter vaststelling worden aangeboden. Als de raad de structuurvisie vaststelt, committeren het college en de raad zich aan de inhoud van de structuurvisie.

Mook, 23 juni 2009

R.J. Persoon,

burgemeester.

Th. P. G. van der Horst,

gemeentesecretaris.

Naar boven