stcrt-2009-8989-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Waterland’

Burgemeester en wethouders van Spijkenisse maken bekend, dat ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 24 juni 2009 gedurende een periode van zes weken op werkdagen het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Waterland’ voor een ieder op het stadhuis, Raadhuislaan 106 te Spijkenisse, bij de vakgroep ruimtelijke ordening en milieu ter inzage ligt. Het ontwerp kan ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.spijkenisse.nl/ruimtelijkeplannen.

Dit bestemmingsplan betreft hoofdzakelijk een actualisering van de binnen het plangebied bestaande bestemmingsplannen. Binnen het plangebied doen zich behoudens de bouwmogelijkheid van een drietal woningen ter plaatse van de Gaddijk 17 en van een kinderdagverblijf naast het perceel Snoekenveen 951 geen nieuwe ontwikkelingen voor. Het plangebied wordt begrensd door de Hekelingseweg, de noord-oostkavelgrens van de percelen langs de Meeldijk, de zuidelijke rand van park Waterland, de Gaddijk, de waterpartijen ten noorden van Baarsveen en door de Heemraadlaan. De gronden van het afgebrande deel van het winkelcentrum Waterland zijn buiten dit bestemmingsplan gehouden.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze dient ingediend te worden bij de gemeenteraad van Spijkenisse, Postbus 25, 3200 AA Spijkenisse. Zij, die een mondelinge zienswijze naar voren willen brengen, kunnen hiervoor een telefonische afspraak maken.

Voor het maken van een telefonische afspraak kunnen de volgende nummers gebeld worden: 0181-696471 of 0181-696482.

Spijkenisse, 22 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Spijkenisse.

Naar boven