stcrt-2009-8973-001.png Ontwerpbestemmingsplan partiële herziening bestemmingsplan Grindweg 103 te Munnekeburen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat een ontwerpbestemmingsplan partiële herziening bestemmingsplan Grindweg 103 te Munnekeburen is opgesteld. Het ontwerpplan maakt de realisatie van een life & nature-centrum en de bouw van een dienstwoning (inpandig) mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 25 juni 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1 te Wolvega. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien via de website van de gemeente, www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met mevrouw L. Hijlkema (tel: 0561-691281).

Naar boven