stcrt-2009-8908-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Boswachterij Almeerderhout’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat per woensdag 27 mei 2009 het bestemmingsplan ‘Boswachterij Almeerderhout’ onherroepelijk is geworden. Dit houdt in dat het bestemmingsplan ‘Boswachterij Almeerderhout’ het juridische kader is waaraan met name aanvragen bouwvergunning en vormen van grondgebruik worden getoetst.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied van de Boswachterij Almeerderhout inclusief het golfterrein en de recreatietuinen en volkstuinen aan de Meentweg en vervangt de oude bestemmingsplannen voor de Boswachterij. Het nieuwe bestemmingsplan is voornamelijk gericht op behoud van de huidige structuur van het bosgebied, maar maakt ook beperkte groei van de Kemphaan en de toekomstige recreatieve invulling van de vuilstort Braambergen mogelijk. Nieuw is het toestaan van verblijfsrecreatie in de boerderij aan het Michauxpad en ook de realisatie van Ecudorp is in het plan opgenomen.

Het onherroepelijke bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van maandag 22 juni 2009 voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1.

Naar boven