stcrt-2009-8898-001.png Vaststelling bestemmingsplan Harles 20 te Vijlen

Burgemeester en Wethouders van Vaals maken bekend dat de Raad der gemeente Vaals in haar openbare vergadering van 8 juni 2009 (agendapunt 2009-WV-002) heeft vastgesteld het artikel 3.6 Wro wijzigingsplan ‘Harles 20’, inclusief enkele ondergeschikte ambtshalve wijzigingen. Het plan is bedoeld als planologische verankering van een bestaande paardenhouderij ter plaatse, alsmede een uitbreiding van de bedrijfswoning.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 19 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, von Clermontplein 15 te Vaals.

Gedurende de inzagetermijn kan op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening tegen dit besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • Degenen die tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend.

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afdeling 3:4 Awb tot de gemeenteraad te wenden.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het besluit van de gemeentraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Binnen bovengenoemde termijn kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist.

Vaals, 18 juni 2009

Naar boven