stcrt-2009-8896-001.png Goedkeuring onthouden aan bestemmingsplan ‘Partiële Herziening Bijleveld’

Burgemeester en wethouders van Woerden maken, ingevolge artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat Gedeputeerde Staten van Utrecht op 2 juni 2009 (kenmerk: 2009-241581) besloten heeft tot het onthouden van goedkeuring van het bestemmingsplan ‘Partiële Herziening Bijleveld’. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 23 oktober 2008. Het bestemmingsplan omvat gronden ten noordoosten van de kern Harmelen, tussen Dorpeldijk en watergang Bijleveld.

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen vanaf 19 juni 2009 tot en met 30 juli 2009 voor een ieder ter inzage in de koepel van het stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden. Daarnaast is het bestemmingsplan ook digitaal raadpleegbaar op internet via www.woerden.nl, onder wonen en leven, bouwen en wonen – omgevingsloket, bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten beroep worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • belanghebbenden de tijdig bij Gedeputeerde Staten van Utrecht bedenkingen hebben

  • ingebracht;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een bedenking te hebben ingebracht;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de onthouding van goedkeuring van het bestemmingsplan.

Een beroepschrift kunt u richten aan: Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravehage.

Het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn van 6 weken. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Woerden, 15 juni 2009

Naar boven