stcrt-2009-8887-001.png Wijzigingsplan ‘Champignonkwekerij Cox’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maakt op grond van het bepaalde in artikel 28, lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend. Het college van Gedeputeerde Staten van Limburg heeft bij besluit van 26 mei 2009 goedkeuring verleend aan het besluit ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening d.d. 10 maart 2009 van het college van burgemeester en wethouders tot vaststelling van het wijzigingsplan ‘Champignonkwekerij Cox’.

Het besluit van het college van Gedeputeerde Staten, alsmede de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte stukken, liggen met ingang van 19 juni 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Tegen het besluit tot goedkeuring van het wijzigingsplan kan gedurende de termijn van ter visie ligging door belanghebbenden schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge het bepaalde in artikel 28, lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van het college van Gedeputeerde Staten omtrent goedkeuring van het wijzigingsplan in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het goedkeuringsbesluit niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Horst, 18 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij.

A.P.M. ter Voert.

Naar boven