Ouderkerk

Partiele herziening bestemmingsplan ‘Buitengebied Uitgelicht Onderdeel Kerkweg’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad op 4 juni 2009 de partiele herziening bestemmingsplan ‘Buitengebied Uitgelicht Onderdeel Kerkweg’ heeft vastgesteld.

Het plangebied is gelegen op de hoek Kerkweg/Tiendweg en ligt net buiten de bebouwingscontour, zoals door de provincie is vastgesteld. De partiele herziening heeft als doel om op locatie Kerkweg 133 twee woningen te realiseren.

Het vaststellingsbesluit en het bijbehorende plan liggen met ingang van 18 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage. Het plan is tevens digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Ouderkerk: www.ouderkerk.nl → bekendmakingen → Partiele herziening bestemmingsplan Buitengebied Uitgelicht Onderdeel Kerkweg.

Beroep tegen het besluit van de gemeenteraad inzake vaststelling kan gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door belanghebbenden die tevens naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad een zienswijze hebben ingediend. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad.

Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

17 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven