stcrt-2009-8876-001.png Bestemmingsplan ‘Amaliapark-Transvaal’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 mei 2009 het bestemmingsplan ‘Amaliapark-Transvaal’ heeft vastgesteld, zoals bedoeld in artikel 25 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO).

In het bestemmingsplan zijn wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. De wijzigingen kunt u vinden in de toelichting bij het bestemmingsplan. Het vastgestelde bestemmingsplan is voor goedkeuring naar Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht gezonden.

Wilt u een bedenking indienen?

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage van vrijdag 19 juni t/m donderdag 30 juli 2009 tussen 9:00 en 12:00 uur (andere tijden op afspraak) in het gemeentehuis bij de balie Frontoffice. Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Amaliapark-Transvaal’ kunt u tevens inzien via de internetsite van de gemeente: www.baarn.nl.

Gedurende deze periode kunnen bedenkingen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht. Schriftelijke bedenkingen kunnen worden gericht aan: Gedeputeerde Staten van Utrecht, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht. Voor het mondeling inbrengen van bedenkingen kan gedurende werkdagen telefonisch een afspraak worden gemaakt tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van terinzagelegging (tel. 030-2583136).

Naar boven