stcrt-2009-8875-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Kraaiveld’

Burgemeester en wethouders van de gemeenten Woudrichem en Werkendam maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van vrijdag 19 juni t/m 30 juli 2009 voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Kraaiveld’. Het plangebied ligt ten zuidoosten van Sleeuwijk en ten westen van Oudendijk.

Het bestemmingsplan voorziet in het behoud en de ontwikkeling van natuur, landschap, cultuurhistorie, recreatie en het verbeteren van de agrarische structuur door middel van de ontwikkeling van een landgoed, inclusief de verplaatsing van het huidig agrarisch bedrijf aan de Jan Spieringweg 6 naar een locatie aan de Roef en de bouw van 13 woningen in 2 verschillende clusters.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem, bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem, of via www.woudrichem.nl. Bij de gemeente Werkendam kunt u de stukken inzien bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam, of via www.werkendam.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen indienen bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan.Voor zover een zienswijze betrekking heeft op een onderdeel binnen de gemeente Woudrichem, moet deze ingediend worden bij de gemeente Woudrichem, postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. Voor zover een zienswijze betrekking heeft op een onderdeel binnen de gemeente Werkendam, moet de zienswijze bij de gemeente Werkendam, postbus 16, 4250 DA Werkendam, ingediend worden.

Als u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met Johan Huijben, die met uitzondering van vrijdagmiddag bereikbaar is op (0183) 308172 of per e-mail: jhuijben@woudrichem.nl, of Sven Hambückers, die met uitzondering van vrijdagmiddag bereikbaar is op (0183) 507343 of per e-mail: sven.hambuckers@werkendam.nl bij de gemeente Werkendam.

Woudrichem en Werkendam, 18 juni 2009

Naar boven