stcrt-2009-8832-001.png Voorgenomen projectbesluit (artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van artikel 3.10 van de wet ruimtelijke ordening voornemens zijn medewerking te verlenen aan het herbouwen van een bedrijfsruimte op het adres Oostwouder Dorpsstraat 44 te Oostwoud.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van

19 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud.

Tevens is het ontwerp projectbesluit en bijbehorende stukken in te zien op onze website www.medemblik.nl onder het onderwerp Ruimtelijke ordening – Ruimtelijke ordening – Procedures.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder omtrent het ontwerp projectbesluit schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 7, 1670 AA Medemblik. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstelling. U kunt hiervoor contact opnemen met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel: 0229-54 80 23. Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail kan worden ingediend.

Naar boven