stcrt-2009-8827-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Kern Heukelum’

Op grond van artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal bekend dat Gedeputeerde staten van Gelderland op 27 mei 2009 het bestemmingsplan ‘Kern Heukelum’ hebben goedgekeurd, met onthouding van goedkeuring aan het perceel Gasthuisstraat 36.

Vanaf 18 juni ligt het goedkeuringsbesluit evenals het bestemmingsplan ‘Kern Heukelum’ gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Asperen en op de internetsite www.lingewaal.nl.

Tijdens de periode dat het goedgekeurde bestemmingsplan ter inzage ligt kunnen zij die tijdig bedenkingen hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten van Gelderland en/of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Voor het instellen van elk afzonderlijk rechtsmiddel is griffierecht verschuldigd.

Asperen, 17 juni 2009

College van burgemeester en wethouders van Lingewaal.

Naar boven