stcrt-2009-8824-001.png Ontwerpbestemmingsplan Moskee Tulpstraat-West

Het college van Leerdam maakt bekend dat in verband met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Moskee Tulpstraat-West met de hierop betrekking hebbende stukken ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan is noodzakelijk, omdat het bouwplan voor de Turkse moskee in strijd is met enkele bouwregels van het bestemmingsplan Leerdam west. Door het gedeeltelijk herzien van het bestemmingsplan ‘Leerdam West’ kan de bouw van de Turkse moskee aan de Tulpstraat mogelijk worden gemaakt.

Het bovengenoemde plan ligt vanaf 18 juni tot en met 30 juli 2009, voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadskantoor van Leerdam, Dokter Reilinghplein 1 in Leerdam (ter inzage in de hal van het gemeentehuis).

Het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken kunnen ook electronisch worden ingezien via de gemeentelijke website www.leerdam.nl

Gedurende de terinzagelegging is iedereen in de gelegenheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen in te dienen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Leerdam, Postbus 15, 4140 AA Leerdam, onder vermelding van schriftelijke zienswijzen ontwerp bestemmingsplan moskee Tulpstraat West. Voor mondelinge zienswijzen kunt u, telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen met een medewerker van de afdeling samenleving telefoonnummer 0345-636180 (bereikbaar tussen 09.00 uur en 12.00 uur).

Leerdam, 17 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Leerdam,

V.J.H. Molkenboer,

burgemeester.

G.J. van der Zanden,

secretaris a.i.

Naar boven