stcrt-2009-8821-001.png Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning 1e fase t.b.v. realisering bedrijfspand voor Fortune hot drinks bv aan de Olof Palmelaan ter inzage

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 19 juni 2009 gedurende zes weken het ontwerpprojectbesluit (ex artikel 3.10 Wro) met de ontwerpbouwvergunning 1e fase t.b.v. de realisering van een bedrijfspand voor Fortune hot drinks bv op een perceel aan de Olof Palmelaan ter inzage liggen op het Publieksplein in de centrale hal van het Stadhuis. Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning 1e fase met bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer, www.zoetermeer.nl (onder de stad en de wijken/bouwen en wonen/ruimtelijke plannen/plannen in ontwikkeling).

Toelichting

Fortune hot drinks bv is voornemens een nieuw bedrijfspand te realiseren op een perceel aan de Olof Palmelaan (ongenummerd) te Zoetermeer. Het perceel ligt gedeeltelijk in het bestemmingsplan Oosterheem 2000, zoals herzien bij het bestemmingsplan 1e partiële herziening Oosterheem 2003 en gedeeltelijk in het bestemmingsplan Oosterheem-HSL Zuid (1999). De voorgenomen ontwikkeling is in strijd met deze bestemmingsplannen. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken hebben burgemeester en wethouders voor de bouw van een bedrijfspand voor Fortune hot drinks bv het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning 1e fase vastgesteld.

Indienen van zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning 1e fase kenbaar maken aan burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u een telefonische afspraak maken via telefoonnummer (079) 346 9449.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht op het Publieksplein in de centrale hal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

Het Publieksplein is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag aansluitend tot 19.30 uur. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar nummer 14 079.

Zoetermeer, 18 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer,

de secretaris,

J. Dijkstra.

De burgemeester,

J.B. Waaijer.

Naar boven