stcrt-2009-8816-001.png Ontwerpbestemmingsplan Nieuw Villigerveld (gemeente Arcen en Velden)

Burgemeester en wethouders van Arcen en Velden geven, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw Villigerveld’ en de daarop betrekking hebbende stukken.

Ten behoeve van de ontwikkeling van 20 woningen op de ‘ruimte voor ruimte’ locatie Villigerveld (gemeente Arcen en Velden) wordt een bestemmingsplan voorbereid. Met deze ontwikkeling wordt deels voorzien in de woningbouwbehoefte voor de gemeente Arcen en Velden in de komende jaren.

Het plangebied is gelegen aan de noordoostkant van de kern Velden en grenst aan het buitengebied.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 15 juni 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de dependance van het gemeentehuis, Burg. Gubbelsplein 4 te Arcen.

De toelichting, voorschriften en plankaart zijn te vinden op de website van de gemeente; www.arcenenvelden.nl → ‘bouwen en wonen’ → ‘ruimtelijke ordening’.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, kenbaar maken aan de gemeenteraad van Arcen en Velden, Postbus 4300, 5944 ZG te Arcen.

Voor meer informatie over het plan kunt u contact opnemen met de gemeente, Cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 4737736.

Naar boven