stcrt-2009-8809-001.png Vaststelling wijzigingsplan Buitengebied Zuid Herziening 2007, deelplan Coevorderstraatweg 93 te Nieuweroord

Burgemeester en Wethouders van Hoogeveen hebben voor het perceel Coevorderstraatweg 93 te Nieuweroord een wijzigingsbesluit genomen. Het betreft een wijziging van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en beoogt in het kader van de Ruimte voor Ruimte-regeling de bouw van een woning aan de Coevorderstraatweg in Nieuweroord mogelijk te maken. Het betreft de percelen kadastraal bekend gemeente Hoogeveen sectie K, nummers 5216 en 5217. Het wijzigingsbesluit en wijzigingsplan liggen vanaf 18 juni 2009 gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale publieksbalie in het Compagnieshuis, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van Burgemeester en Wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het College van Burgemeester en Wethouders;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het College van Burgemeester en Wethouders te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het vaststellingsbesluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Hoogeveen, 17 juni 2009

Naar boven