stcrt-2009-8804-001.png Vaststelling bestemmingsplan partiële herziening bestemmingsplan Steggerda – locatie voormalige zuivelfabriek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken te voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 8 juni 2009 het bestemmingsplan partiële herziening bestemmingsplan Steggerda – locatie voormalige zuivelfabriek ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt de bouw van negen starterswoningen mogelijk ter vervanging van vier geplande huurwoningen en één vrijstaande woning.

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 18 juni 2009 voor een ieder gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1 te Wolvega. Tevens is het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken te raadplegen via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 30 juli 2009.

Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven