stcrt-2009-8798-001.png Vaststelling bestemmingsplan Zijtaart

Burgemeester en wethouders van Veghel maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Heisteeg 9, Zijtaart’ door de gemeenteraad op 3 juni 2009 is vastgesteld. Met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking ligt het bestemmingsplan gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Tijdens openingstijden kunt u hiervoor terecht in het stadhuis of in de bibliotheken van Veghel of Erp. Tevens is het bestemmingsplan elektronisch raadpleegbaar op www.veghel.nl.

Het bestemmingsplan ‘Heisteeg 9, Zijtaart’ voorziet in het oprichten van een nieuw agrarisch bouwblok in het Landbouw OntwikkelingsGebied (LOG) bij Zijtaart. Op de locatie waar momenteel het agrarisch bedrijf gevestigd is, wordt beoogd woningbouw mogelijk te maken middels bestemmingsplan ‘Pastoor Clercxstraat, Zijtaart’.

Binnen deze termijn kan beroep tegen het Raadsbesluit worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • Belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kunnen indienen.

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Veghel, 17 juni 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven