stcrt-2009-8792-001.png Vaststelling bestemmingsplannen (Kern Alverna 2008 en Kern Niftrik 2008)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijchen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 december 2008 de bestemmingsplannen Kern Alverna 2008 en Kern Niftrik 2008 (gewijzigd) heeft vastgesteld. De plannen voorzien in een actualisering van de bestemmingsplannen die voor deze kernen van kracht waren.

Ter inzage

De bestemmingsplannen liggen met ingang van 18 juni voor een ieder gedurende zes weken bij de balie Bouwen en Leefomgeving in het gemeentehuis ter inzage. De openingstijden zijn op werkdagen van 8.30–12.30 uur en op woensdagavond van 17.00–20.00 uur. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. De plannen zijn ook digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website www.wijchen.nl onder wonen en bouwen → bouwen en verbouwen → bestemmingsplannen.

Beroep

Gedurende deze termijn kan door belanghebbenden tegen de vaststellingsbesluiten beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht. De besluiten treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wijchen, 17 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven