stcrt-2009-8788-001.png Ontwerpprojectbesluit Molensingel 3 Ravenstein

Burgemeester en wethouders van Oss zijn voornemens om een projectbesluit ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening te nemen. Het voornemen voorziet in het realiseren van zes geschakelde woningen en herinrichting van de stadsgrachtoever op het voormalig schoolterrein Molensingel 3 te Ravenstein.

Inzage

Het ontwerpprojectbesluit, ruimtelijke onderbouwing, bouwplan en bijbehorende stukken liggen vanaf 18 juni 2009 tot en met 29 juli 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting van het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

Het ontwerpprojectbesluit en ruimtelijke onderbouwing worden tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website ‘www.oss.nl’ onder het thema ‘Leven en Wonen/Bouwen en Wonen/Nieuwbouw’.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen schriftelijk zienswijzen over het ontwerpprojectbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oss, ter attentie van de afdeling SROL, Postbus 5, 5340 BA Oss onder vermelding van ‘zienswijze Molensingel 3 Ravenstein’. Een zienswijze over het ontwerpbesluit kan ook mondeling naar voren worden gebracht. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met de afdeling SROL, telefoonnummer (0412) 629 858.

Naar boven