stcrt-2009-8787-001.png Bestemmingsplan Joost van den Vondellaan, eerste partiële herziening ‘onherroepelijk’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss maken bekend ter voldoening aan artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) dat de goedkeuring d.d. 11 februari 2009 van het bestemmingsplan Joost van den Vondellaan, eerste partiële herziening onherroepelijk is geworden.

Het plangebied ligt in de wijk Ruwaard en wordt aan de voorzijde globaal begrensd door de Joost van den Vondellaan en de Coornhertstraat. Aan de achterzijde wordt de locatie begrensd door het park van de wijk Ruwaard. De herziening is opgesteld omdat één standplaats op het adres Joost van den Vondellaan 11 aan de bestemming woonwagencentrum onttrokken dient te worden. Op grond van de herziening zijn op dit woonwagencentrum drie standplaatsen in plaats van 4 standplaatsen toegestaan. De gronden van de vervallen standplaats krijgen de bestemming openbaar groen. In de herziening is daarom aan de voorschriften het artikel 3a ‘Groen’ toegevoegd.

Het bestemmingsplan, eerste partiële herziening is vastgesteld door de gemeenteraad op 13 november 2008. Het bestemmingsplan ligt vanaf vandaag voor iedereen ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting, gevestigd in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

Naar boven