stcrt-2009-8727-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan St. Victorschool

Burgemeester en wethouders maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 17 juni 2009 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘St. Victorschool’, ter inzage ligt bij de centrale balie van de afdeling Ruimte en Bouwen. Het bestemmingsplan is ook in te bekijken via www.noordwijkerhout.nl

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Pilarenlaan, ca. de helft van het huidige schoolplein van de St. Victorschool, de Reigerlaan en de Koekoeklaan.

Voor de locatie zijn plannen voor de nieuwbouw van een twintigklassige school met nevenruimten en een schoolplein. De huidige bebouwing van de St. Victorschool zal hiervoor worden gesloopt.

Gedurende de termijn van zes weken, maar tot uiterlijk dinsdag 28 juli 2009, bestaat voor iedereen de gelegenheid schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar te maken. Deze dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Ruimte en Bouwen. Als u hiervan gebruik wenst te maken kunt u gedurende deze termijn, maar uiterlijk tot 3 dagen voor de afloop van de termijn, een telefonische afspraak maken, via tel. (0252) 343 858.

Uit de zienswijze moet duidelijk blijken op welke onderdelen van het bestemmingsplan deze betrekking heeft.

Noordwijkerhout, 16 juni 2009

Naar boven