stcrt-2009-8726-001.png Vaststelling Stimuleringsplannen Natuur, Bos en Landschap Limburg

Gedeputeerde Staten hebben, gelet op de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bij besluit van 2 juni 2009, het ontwerp van Herziening VIII van de Stimuleringsplannen voor Natuur, Bos en Landschap tevens ontwerp van het Provinciaal Natuurbeheerplan en ontwerp voor Aanpassing juni 2009 van de EHS-begrenzing op de POL-kaart Groene Waarden vastgesteld.

Terinzagelegging

Het ontwerpplan ligt zes weken ter inzage. Gedurende de periode 15 juni tot 24 juli 2009 kan het ontwerpplan worden ingezien op de volgende plaatsen:

de bibliotheek van het Gouvernement te Maastricht; tijdens kantooruren (8.30–12.00 en 13.00–15.00)

het gemeentehuis van alle gemeenten binnen de provincie Limburg tijdens kantooruren;

het kantoor van de Dienst Landelijk Gebied te Roermond tijdens kantooruren;

het kantoor van het Waterschap Peel en Maasvallei te Blerick tijdens kantooruren;

het kantoor van het Waterschap Roer en Overmaas te Sittard tijdens kantooruren.

Mogelijkheid tot het indienen van een bedenking

Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u tussen 15 juni en 24 juli dit jaar een bedenking indienen bij Gedeputeerde Staten onder vermelding van ‘Bedenking Herziening VIII Stimuleringsplannen en/of Provinciaal Natuurbeheerplan’ resp.

‘Bedenking Aanpassing EHS-begrenzing op POL-kaart Groene Waarden’

Hierbij is van belang dat in het kader van de inspraak op Herziening VIII in planologische zin alleen aangaande de wijzigingen van de EHS-begrenzingen zoals weergegeven op de zogeheten wijzigingskaarten (ofwel ‘was-wordt-kaarten’) bedenkingen mogelijk zijn.

Er is geen inspraak mogelijk op niet-gewijzigde onderdelen van de EHS-begrenzing op de POL-kaart Groene Waarden.

Extra openstelling Provinciale Subsidieregeling Natuurbeheer (PSN)

Uitsluitend voor de Provinciale Subsidieregeling Natuurbeheer (PSN) heeft de provincie gekozen voor een extra openstelling in de periode 15 juni – 31 juli 2009. Aanvragen voor functieverandering, inrichtingssubsidies en beheerspakketten kunnen in deze periode worden aangevraagd bij Dienst Regelingen (DR, zie www.minlnv.nl/loket). Voor een eventuele aanvraagbegeleiding kunt u gebruik van het provinciaal serviceloket particulier en agrarisch natuurbeheer: tel.: 013-5950595.

LG/02/25/09

Naar boven