stcrt-2009-8722-001.png Intrekking bekendmaking bestemmingsplan Oud Zuid

Op 10 juni 2009 is bekend gemaakt dat het vastgestelde bestemmingsplan Oud Zuid met ingang van 11 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt. In de bekendmaking was vermeld dat van 11 juni tot en met 22 juli 2009 tegen de vaststelling van het bestemmingsplan beroep kon worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Deze bekendmaking wordt hierbij ingetrokken.

Volgens artikel 3.8, lid 4, van de Wet ruimtelijke ordening wordt een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan in bepaalde gevallen eerst zes weken na deze vaststelling bekendgemaakt. Dat is o.a. het geval indien de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp, anders dan op grond van zienswijzen van de provinciale of de rijksoverheid. Dit is bij de bekendmaking van het vastgestelde bestemmingsplan Oud Zuid over het hoofd gezien.

Over ongeveer drie weken zal de vaststelling van dit bestemmingsplan opnieuw worden bekendgemaakt. In die bekendmaking zal een nieuwe beroepstermijn worden vermeld.

Wie inmiddels beroep heeft ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, wordt geadviseerd binnen de nieuwe beroepstermijn dit beroep schriftelijk te bevestigen.

Groningen, 17 juni 2009

Naar boven