stcrt-2009-8634-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Archiefterrein

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Oud-Zuid maakt bekend (op grond van artikel 28, lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening) dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland het besluit van de stadsdeelraad van 24 september 2008 tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Archiefterrein, hebben goedgekeurd bij besluit van 26 mei 2009.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt samen met het goedgekeurde bestemmingsplan van donderdag 18 juni tot en met woensdag 29 juli 2009 ter inzage bij onze informatiecentra op de stadsdeelkantoren Koninginneweg 1 en Karel du Jardinstraat 65, geopend op werkdagen van 7.30 tot 17.30 uur. Bovendien is ons kantoor aan de Koninginneweg op maandagavond tot 19.00 uur geopend. Het goedgekeurde bestemmingsplan kan ook bekeken worden via onze internetsite www.oudzuid.amsterdam.nl.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten tot goedkeuring kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan echter alleen door degenen die tijdig schriftelijk of mondeling bedenkingen naar voren hebben gebracht bij Gedeputeerde Staten tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan én door belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest (overeenkomstig artikel 27 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening).

Beroep is mogelijk gedurende de termijn van ter inzage legging en moet worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ten aanzien vande goedkeuring treedt in werking na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist. Meer informatie staat op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.

Amsterdam, 16 juni 2009

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Oud Zuid,

J.A.S. Boomgaardt,

secretaris.

E.J. de Vries,

voorzitter.

Naar boven