stcrt-2009-8562-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Doonheide-Lieve Vrouwesteeg’

Burgemeester en Wethouders van Gemert-Bakel delen mee, dat de gemeenteraad op 28 mei 2009 het bestemmingsplan ‘Doonheide-Lieve Vrouwesteeg’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het plan omvat regelgeving voor 103 woningen in diverse types en de openbare ruimte van een deel van het woongebied Doonheide dat in uitvoering is op grond van de op 12 juni 2007 verleende vrijstelling ex artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Het gebied is begrensd door de weg Doonheide, de Lieve Vrouwesteeg en de Peelse Loop. De raad heeft het plan in afwijking van het ontwerp gewijzigd vastgesteld overeenkomstig de nota van wijziging.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening samen met het raadsbesluit en nota van wijziging met ingang van 17 juni 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Publiekservice in het gemeentehuis aan het Ridderplein te Gemert.

Op grond van artikel 8.2 kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijze niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 juncto afdeling 3:4 Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt gedurende de hierboven vermelde termijn tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het niet. Daartoe kan gedurende genoemde termijn eveneens een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het indienen van een beroepsschrift en een verzoek zoals genoemd is griffierecht verschuldigd.

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In deze situatie wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Gemert, 12 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel,

de secretaris,

A.A.T.G. Jansen MBA.

De burgemeester,

J.H.A.G. van Maasakkers.

Naar boven