stcrt-2009-8561-001.png Ontwerpbestemmingsplan Hof van Lebret 2009

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Hof van Lebret 2009 met ingang van woensdag 17 juni 2009 gedurende zes weken, dus tot en met 28 juli 2009, ter inzage ligt in het gemeentehuis te Oosterbeek en de bibliotheek te Oosterbeek. Daarnaast is het plan in te zien op de gemeentelijke website www.renkum.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het terrein van het voormalige aannemersbedrijf aan de Lebretweg 3–7 te Oosterbeek en voorziet in de bouw van twaalf woningen. Het betreft de bouw van vier twee-onder-een-kapwoningen, twee vrijstaande woningen en zes gestapelde woningen in twee bouwlagen. Het terrein wordt omsloten door de Lebretweg in het westen en in het noorden, oosten en zuiden wordt het terrein omsloten door de woonpercelen aan respectievelijk de Lebretweg, de Jan van Embdenweg en de Utrechtseweg.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling ROM, telefoon (026) 33 48 493.

De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven