stcrt-2009-8494-001.png Ontwerpbestemmingsplan Nij Altoenae – Uitbreiding fase 2

Burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Nij Altoenae – Uitbreiding fase 2’ met het ontwerpraadsbesluit voor vaststelling, met ingang van donderdag 18 juni 2009 gedurende zes weken bij de afdeling Wonen op het gemeentehuis aan de van Harenstraat 47 te St.-Annaparochie ter inzage ligt.

Inzage is mogelijk op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op woensdagen van 13.30 tot 16.30 uur. De stukken kunnen op verzoek ook buiten werktijden worden ingezien tijdens tenminste drie aaneengesloten uren per week. Daarvoor kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken (tel: 0518-409287). Een exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan ligt eveneens ter inzage in de bibliotheek aan de Beuckelaerstraat 2 te St.-Annaparochie en kan worden ingezien tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Daarnaast vindt u een digitale weergave van dit bestemmingsplan op de gemeentelijke website (www.hetbildt.nl).

Het voorliggende bestemmingsplan geeft een juridisch-planologische regeling voor een uitbreiding van Nij Altoenae. Het nieuwe uitbreidingsgebied ligt aan de noordwestzijde van Nij Altoenae en sluit aan bij de meest recente bebouwing van het dorp. Concreet biedt de uitbreiding ruimte aan 10 woningen. Tevens biedt het plan ruimte voor de uitbreiding van de christelijke basisschool ‘De Noordster’.

Tijdens de terinzagetermijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent dit bestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. De adressering is: De Raad van de gemeente het Bildt, Postbus 34, 9076 ZN te St.-Annaparochie. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Wonen (0518-409287).

St.-Annaparochie, 17 juni 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

A. van der Werff,

burgemeester.

R. Goeman,

secretaris.

Naar boven