stcrt-2009-8465-001.png Projectbesluit ‘Waterrijk Woerden/Spaaklaan’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij bij besluit van 8 juni 2009 het projectbesluit ‘Waterrijk Woerden/Spaaklaan’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het projectbesluit maakt 4 grondgebonden woningen mogelijk. Het plangebied is gelegen in Villapark Waterrijk en wordt aan de oostzijde begrensd door de Spaaklaan en aan de westzijde door de Cattenbroekerdijk.

Het vastgestelde projectbesluit ‘Waterrijk Woerden/Spaaklaan’ ligt vanaf vrijdag 12 juni t/m donderdag 23 juli 2009 voor een ieder ter inzage. Tijdens openingsuren kunt u het plan inzien in de Koepel van het Stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden. Het plan is tevens digitaal raadpleegbaar op het internet via www.woerden.nl.

Reageren?

Gedurende de terinzagetermijn kan tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de rechtbank Utrecht, door:

  • diegene die tijdig zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp van het projectbesluit heeft ingebracht;

  • een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te brengen.

Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde projectbesluit niet. Om de werking van het vastgestelde projectbesluit te schorsen kan tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Voor het instellen van beroep en/of voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Woerden, 11 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Woerden.

Naar boven