stcrt-2009-8424-001.png Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied 2005 – Berkhoek 3

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken, gelet op artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat met ingang van 18 juni 2009 gedurende zes weken het herzieningsplan ‘Berkhoek 3 Boekel’, tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Dit plan is door de gemeenteraad in zijn vergadering van 3 juni 2009 vastgesteld.

Deze partiële herziening heeft betrekking op de wijziging van de bestemming van het perceel Berkhoek 3 te Boekel van ‘agrarisch bouwblok’ naar ‘wonen’. Dit ten behoeve van de bouw van een tweetal woningen in ruil voor de sloop van de op het perceel aanwezige stallen. Deze mogelijkheid wordt geboden in het kader van de provinciale Ruimte voor Ruimte regeling.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken, gedurende bovengenoemde termijn bedenkingen inbrengen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij het college van Gedeputeerde Staten van Noord Brabant.

Bedenkingen kunnen naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren worden gebracht. Schriftelijke bedenkingen dient men te richten aan Gedeputeerde Staten van Noord Brabant, Postbus 90151, 5200 MC te ’s-Hertogenbosch. Mondelinge bedenkingen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 09.30 en 11.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het volgende hiervoor aangewezen telefoonnummer in het provinciehuis: telefoon (073) 681 28 88.

Boekel, 16 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Boekel.

Naar boven