stcrt-2009-8422-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘tijdelijke dependance basisschool Antonius Abt aan De Omloop’

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Tijdelijke dependance basisschool Antonius Abt aan De Omloop’ met bijbehorende stukken met ingang van 15 juni 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor. Bovendien kunt u dit ontwerpbestemmingsplan via onze website www.s-hertogenbosch.nl raadplegen. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden op het Stadskantoor.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Tijdelijke dependance basisschool Antonius Abt aan De Omloop’ regelt tijdelijke noodlokalen voor een dependance van de basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang van Slot Haverleij in de nabijheid van de locatie van het nog te bouwen kasteel Oeverhuyze in De Haverleij.

Het bestemmingsplan bevat een voorlopige bestemming ex artikel 3.2 Wet ruimtelijke ordening voor de maatschappelijke voorzieningen. Dit houdt in dat het gaat om een tijdelijke bestemming. Het is namelijk niet de bedoeling dat de school en kinderopvang zich ter plaatse definitief vestigen. Uiteindelijk krijgen de gronden weer hun huidige bestemming Bos – Landgoedbos, zodat de geplande bouw van het kasteel Oeverhuyze doorgang kan vinden.

Iedereen kan gedurende bovengenoemde termijn hieromtrent een zienswijze schriftelijk naar voren brengen bij de gemeenteraad van ’s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ 's-Hertogenbosch. Ook kan iedereen mondeling een zienswijze naar voren brengen. Ingeval u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u gedurende deze termijn een telefonische afspraak maken met mw. H. Dijkman van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 98 22. Om termijnoverschrijding te voorkomen, wordt u verzocht om uiterlijk veertien dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 12 juni 2009

Naar boven