stcrt-2009-8420-001.png Projectbesluit bestemmingsplan Roelofarendsveen-Zuid

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 2 juni 2009 een projectbesluit hebben genomen voor:

  • het bouwrijp maken van een gedeelte van de locatie voor de Brede School, op de hoek Noordeinde/Kerkweg in Roelofarendsveen.

Van 10 juni t/m 22 juli 2009 ligt het projectbesluit en de bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. U bent welkom gedurende de openingstijden of op afspraak.

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door degene die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt. Als u beroep instelt kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het projectbesluit treedt in werking op 23 juli 2009, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of indien voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

U kunt het projectbesluit ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven