stcrt-2009-8386-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Buitengebied, Heppertsestraat 24’

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Gelderland van 1 april 2009, nr. 2009-002456, strekkende tot goedkeuring van dit bestemmingsplan is onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het splitsen van een agrarisch bedrijf in twee volwaardige agrarische bedrijven met een duurzaam grondgebonden karakter. Op het perceel Heppertsestraat 24 te Altforst zijn momenteel een boomkwekerij en een fruitteeltbedrijf gevestigd. De splitsing van de twee bedrijven is noodzakelijk om de structuur van de agrarische bedrijven ter plaatse te verbeteren en om de externe productieomstandigheden te optimaliseren. Het fruitbedrijf en de boomkwekerij blijven beide gevestigd aan de Heppertsestraat. Het fruitbedrijf wordt voortgezet op de huidige locatie, terwijl de boomkwekerij verplaatst wordt naar het naastgelegen perceel. Bij de boomkwekerij worden nieuwe bedrijfsgebouwen en een dienstwoning gerealiseerd op het perceel kadastraal bekend onder nummer 911, tegenover de woning met huisnummer 37. De nieuwe bebouwing vormt een voortzetting van de bestaande lintbebouwing langs de Heppertsestraat.

U kunt dit onherroepelijk goedgekeurde bestemmingsplan vanaf heden inzien bij het gemeentehuis, Dijkstraat 11 te Beneden-Leeuwen, tijdens openingstijden.

10 juni 2009

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal,

de secretaris,

P.G. Arissen.

De burgemeester,

A.M. Steenkamp.

Naar boven