stcrt-2009-8384-001.png Ontwerpprojectbesluit Achterhoeksestraat 62 te Rucphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken bekend dat zij overeenkomstig afdeling 3.4 Awb en artikel 3.11 Wro ter inzage leggen het ontwerpprojectbesluit Achterhoeksestraat 62 (4715 BG) te Rucphen.

Het ontwerpprojectbesluit biedt een planologische regeling voor de bouw van een vervangende woning buiten het aangegeven bouwblok. Op basis van het vigerende bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Rucphen’ is dit thans niet mogelijk.

Het ontwerpprojectbesluit ligt vanaf 11 juni 2009 gedurende 6 weken ter inzage op het gemeentehuis in Rucphen. Een ieder kan het ontwerpproject en onderliggende stukken daar inzien op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website.

Gedurende voornoemde termijn (die eindigt op 23 juli 2009) kan een ieder zijn zienswijze hierover kenbaar maken bij burgemeester en wethouders. Een zienswijze kunt u mondeling (bij de afdeling Ruimte) of schriftelijk richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen.Wij wijzen u erop dat u bij het niet (tijdig) indienen van een zienswijze, in een later stadium geen beroep kunt instellen tegen het definitieve besluit.

Naar boven